Great Humans in één minuut

Wat doen jullie?

Wij creëren een sterke bedrijfscultuur die mensen, of ze nu voor je werken of met je samenwerken, verbindt met jouw merk. Dit vormt een solide basis voor duurzame groei van jouw organisatie.

Concreet: we doen en maken: cultuurhandboeken, wervingsstrategieën, employer branding, werken-bij sites en content zoals video’s en podcasts. Alles wat nodig is om voor onze klant de beste mensen te vinden.

 

Welk probleem lossen jullie op?

Wij zorgen ervoor dat onze klanten zich onderscheiden op basis van hun cultuur. Hierdoor kunnen ze klanten en, in een krappe arbeidsmarkt, medewerkers vinden die echt bij hun passen.


Wat maakt Great Humans uniek?

Wij nemen in onze campagnes altijd de bedrijfscultuur van onze klant als uitgangspunt. Wij geloven dat bedrijfscultuur doorslaggevend is voor succes.

We zijn specialist. Dat wil zeggen dat we ‘het er niet even bij doen’ maar echt dedicated bezig zijn met culture branding, employer branding en recruitment marketing.

Ook denken we, in alle bescheidenheid, dat we met meer dan 28 jaar ervaring in branding, online marketing, design en online recruitment de grote problemen van onze klanten aan kunnen.

 

Voor wie werken jullie?

Onze klanten zijn organisaties in het MKB+, horeca, retail en het onderwijs. We werken graag voor authentieke bedrijven die een mooi verhaal hebben.

 

Hoe is het idee voor Great Humans ontstaan?

In 2020 werd het zaadje geplant. Sascha (één van de oprichters) las steeds meer over de aankomende war on talent en had (heeft!) een onbedwingbare behoefte om weer een groot en mooi bedrijf te bouwen. In 2021 werd het concreet toen Sascha aan het hardlopen was en zich boos maakte over een nieuwsbericht. Dat bericht ging over een kassamedewerker van een supermarkt die werd ontslagen omdat hij nagellak op had. Moeilijk uit te leggen misschien? Iets met cultuur, diversiteit, authenticiteit en het geloof dat een sterke organisaties drijven op diverse teams.

 

Waarom doen jullie dit?

Voor het avontuur, voor de kick en omdat we elke dag met vlinders in de buik aan een geweldig bedrijf willen bouwen. En omdat we oprecht geloven dat cultuur en mensen hét verschil maken.

Wil je met ons samenwerken?

Realiseer jij je dat mensen je echte bedrijfskapitaal zijn? Wil je groeien en een geweldige organisatie met een eigen en unieke cultuur neerzetten? Wil je zo’n bedrijf worden waarvan mensen zeggen: daar wil ik werken?

Laten we dan een afspraak maken.

We helpen je graag verder…