#2

Je cultuur inzichtelijk

We gaan aan de slag met jou en je team en leveren na een aantal intensieve sessies een Culture Playbook op.

Het Culture Playbook is jouw ‘huisstijlhandboek voor mensen‘! Hiermee kun je de beste mensen werven en behouden voor jouw organisatie. Stiekem is het ook een beetje de vervanger van je brandbook. Want een logo is tof maar heeft zelden een hartslag.

hartje

Wat is jouw bedrijfscultuur?

Een sterke bedrijfscultuur is essentieel voor succes. Het zorgt voor gemotiveerde medewerkers, betere samenwerking en betere resultaten. Maar hoe creëer je die?
Wij maken het inzichtelijk.

Medewerkers werven?

Een dopper met jouw logo en elke dag gratis fruit is uiteindelijk niet de reden waarom jouw beste mensen elke dag weer ‘door de deur naar binnen gaan’. Laten we gaan werven op basis van jouw unieke cultuur.

Altijd blijven innoveren!

Een veilige werkomgeving is een basisvoorwaarde voor een creatieve omgeving waar innovatie kan plaatsvinden. Hoe creëer je die?

Workshop culture branding

Denk je erover om ‘iets’ te gaan doen moet je bedrijfscultuur of wil je starten met employer branding? Wil je meer weten over culture-/employer branding en hoe je het meeste kunt halen uit jouw bedrijfscultuur? Geef je op voor de workshop ‘Culture eats strategy for breakfast‘.

ZO KRIJG JE HET ‘DAAR WIL IK WERKEN’ EFFECT.

Een sterke bedrijfscultuur is meer dan ooit essentieel. Het is de lijm die jouw team verbindt, de drijfveer achter innovatie en de basis voor duurzame groei en consistente prestaties. Maar hoe creëer je een cultuur die bij jouw organisatie past en die daadwerkelijk de gewenste resultaten oplevert?

Workshop
Culture eats strategy for breakfast

11 juli
13:00 tot 17:00 uur
Enschede
Vol

Workshop
Culture eats strategy for breakfast

18 juli
13:00 tot 17:00 uur
Enschede

Jouw bedrijfscultuur als basis voor duurzame groei

Wij geloven dat jouw bedrijfscultuur het enige is dat je écht onderscheid van je concurrenten. Jouw cultuur heeft bepaald hoe je product en/of dienst eruit ziet en heeft je medewerkers, toekomstige medewerkers én je klant een soort van verliefd op ‘de club’ gemaakt. Of je nou een start-up, scaleup of grownup bent, cultuur kan je maken of breken.

Throwback:
Dutch Innovation Days X Great Humans

Culture eat strategy for breakfast

Kom naar onze workshops

Great Humans x Dutch Innovation Days 2024

Wij vinden het supertof dat we partner zijn van de Dutch Innovation Days 2024. Het innovatiefestival dat op 30 en 31 mei in Enschede plaats vindt. Je kunt, met een ticket, gratis deelnemen aan onze en andere workshops. Kijk voor het gehele programma op did.nl. Voor de workshops van Great Humans kun je je hieronder aanmelden.

Dit is wat we maken en doen

Cultuurhandboeken (wij noemen dat een Culture Playbook), wervingsstrategieën, employer branding campagnes, werken-bij sites en content zoals video’s en podcasts én we geven workshops en presentaties. 

kamvuur