Snel nieuwe medewerkers nodig? Zo kunnen we je helpen

Hoe wij werken

Wij geloven dat we door anders te kijken naar de recruitment uitdagingen van onze klanten we met andere en betere oplossingen komen waarmee we de beste mensen kunnen werven. Want de beste bedrijven hebben de beste mensen.

Succes in drie stappen

Geïnspireerd door de design thinking methode hebben we een eigen recruitment aanpak ontwikkeld waar we in drie stappen naar concreet resultaat toewerken. In deze aanpak staat jouw bedrijfscultuur en de mens in jouw organisatie centraal.

Culture playbook

Je culture brand vastleggen in jouw eigen culture playbook

Jouw bedrijf is uniek en heeft een geweldig verhaal. Dat verhaal zit in het DNA van je organisatie. Wij helpen je om dat verhaal duidelijk te vertellen en visueel te maken. Zodat jouw DNA en jouw cultuur zichtbaar wordt en iedereen het ziet, begrijpt en kan doorvertellen. Dat is voor ons de basis van jouw employer branding propositie waarmee je talent kunt werven en behouden.

Culture branding

Je bedrijfscultuur zichtbaar maken

Samen met jou maken we een plan waarmee we zorgen dat jouw nieuwe medewerkers je kunnen vinden en de dialoog aangaan. Of ze nou actief op zoek zijn of latent openstaan voor ‘binnenkort iets anders’. Samen bepalen we de middelen en de marketingmix. Wij maken de middelen, zoals bijvoorbeeld een Werkenbij-website waarmee je de verbinding tot stand kunt brengen.

 

Wil je met ons samenwerken?

Realiseer jij je dat mensen je echte bedrijfskapitaal zijn? Wil je groeien en een geweldige organisatie met een eigen en unieke cultuur neerzetten? Wil je zo’n bedrijf worden waarvan mensen zeggen: daar wil ik werken?

Laten we dan een afspraak maken.

We helpen je graag verder…