Culture branding studio

voor organisaties die vanuit een sterke cultuur willen groeien

Wat wij doen

Wij creëren een sterke bedrijfscultuur die mensen, of ze nu voor je werken of met je samenwerken, verbindt met jouw merk. Dit vormt een solide basis voor duurzame groei van jouw organisatie.

Hoe wij werken

De Culture Brand Toolkit vormt de basis van al onze werkzaamheden. De toolkit zorg ervoor dat we efficiënt kunnen werken door gebruik te maken van standaarden en bewezen methodes. Daardoor houden we tijd over voor creativiteit en persoonlijk contact met onze klant.

Groeien met jouw Culture Brand Toolkit

Met onze Culture Brand Toolkit werken we in drie stappen naar een concreet resultaat. Starten bij jouw bedrijfscultuur en ‘last but not least’ connecten met de juiste mensen. We laten onze tools overigens ook afzonderlijk werken voor je organisatie als dat nodig is.

 

Je culture brand vastleggen in jouw eigen culture playbook

Jouw bedrijf is uniek en heeft een geweldig verhaal. Dat verhaal zit in het DNA van je organisatie. Wij helpen je om dat verhaal duidelijk te vertellen en visueel te maken.

 

Je bedrijfscultuur zichtbaar maken

Samen met jou maken we een plan waarmee we zorgen dat jouw nieuwe medewerkers je kunnen vinden en de dialoog aangaan. Of ze nou actief op zoek zijn of latent openstaan voor ‘binnenkort iets anders’. Samen bepalen we de middelen en de marketingmix.

 

Smart campaigns

Op basis van smart advertising gaan we jouw nieuwe medewerkers bereiken. Door op functieniveau een duidelijk profiel te maken van jouw nieuwe medewerker(s) schieten we niet met hagel maar bereiken we precies diegene(n) die jij zoekt.

Wil je met ons samenwerken?

Realiseer jij je dat mensen je echte bedrijfskapitaal zijn? Wil je groeien en een geweldige organisatie met een eigen en unieke cultuur neerzetten? Wil je zo’n bedrijf worden waarvan mensen zeggen: daar wil ik werken?

Laten we dan een afspraak maken.

We helpen je graag verder…