het juiste kanaal met de juiste content

Bij employer branding campagnes is passende fotografie en video van cruciaal belang. In een tijd waarin de concurrentie om talent hoog is, kunnen creatieve visuele elementen het verschil maken. Het gebruik van aantrekkelijke beelden die de bedrijfscultuur en werkomgeving weerspiegelen, trekt potentiële werknemers aan en maakt een blijvende indruk.

Het is essentieel om rekening te houden met de verschillende generaties op de arbeidsmarkt en hun mediagebruik. Millennials en Generatie Z zijn bijvoorbeeld actief op sociale media en prefereren korte video’s, terwijl oudere generaties mogelijk meer belang hechten aan gedetailleerde foto’s en geschreven inhoud. Het begrijpen van deze dynamiek en het aanpassen van de visuele strategie is een uitdaging, maar kan de werving van getalenteerde mensen verbeteren.

 

Wil je met ons samenwerken?

Realiseer jij je dat mensen je echte bedrijfskapitaal zijn? Wil je groeien en een geweldige organisatie met een eigen en unieke cultuur neerzetten? Wil je zo’n bedrijf worden waarvan mensen zeggen: daar wil ik werken?

Laten we dan een afspraak maken.

We helpen je graag verder…