Werken bij Arkance Sytems

Succesvol werven in een overspannen arbeidsmarkt

Bij Great Humans streven we er altijd naar om niet alleen websites te creëren, maar complete ervaringen die een impact hebben op bedrijven en hun talentacquisitie. Ons recente project voor Arkance Systems is een treffend voorbeeld van hoe een werken-bij site de wervingsdynamiek kan transformeren.

Aan de slag met jouw werken bij site?

Een werken-bij website is misschien wel het belangrijkste ‘touchpoint’ in je arbeidsmarktcommunicatie. Toekomstige werknemers ontdekken er jouw bedrijf en kunnen er solliciteren. Je kunt er jouw verhaal vertellen en het DNA, de cultuur en de principes van jouw organisatie presenteren. Wij maken graag jouw werken bij website of landingspagina.

Meer weten? Maak een afspraak.

Extreem goede vindbaarheid

Arkance Systems had behoefte aan een werken-bij site die niet alleen aantrekkelijk was voor potentiële kandidaten, maar ook eenvoudig te vinden was. Ons team heeft zich toegelegd op zoekmachineoptimalisatie (SEO) om ervoor te zorgen dat de website hoog scoort in zoekmachines. Het resultaat? Een aanzienlijke toename van organisch verkeer en zichtbaarheid, waardoor Arkance Systems bovenaan de lijst staat voor talenten die op zoek zijn naar nieuwe kansen.

Snel inspelen op wervingsvraagstukken

Een dynamische arbeidsmarkt vereist een even dynamische aanpak. Onze werken-bij site voor Arkance Systems is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Het eenvoudige beheersysteem stelt het HR-team van Arkance Systems in staat om snel en effectief in te spelen op veranderende wervingsbehoeften. Of het nu gaat om het toevoegen van nieuwe vacatures, aanpassen van tekstuele inhoud of bijwerken van teamprofielen, Arkance Systems heeft de volledige controle over hun werken-bij site.

Klaar voor smart campaigns

Om Arkance Systems te ondersteunen bij hun wervingscampagnes op verschillende online platforms, hebben we ervoor gezorgd dat de werken-bij site naadloos integreert met diverse advertentie- en socialemediaplatforms. Dit betekent dat wanneer Arkance Systems smart campaigns voert, de website optimaal presteert en de conversies maximaliseert. Een krachtige synergie tussen de website en campagnes, waardoor Arkance Systems de juiste kandidaten aantrekt.

Schaalbaar en snel inzetbaar voor alle vestigingen

Arkance Systems, met meerdere vestigingen, zocht een oplossing die schaalbaar was zonder concessies te doen aan de prestaties. Onze werken-bij site is ontworpen met een schaalbaarheidsfocus, waardoor het gemakkelijk kan worden uitgebreid naar alle vestigingen van Arkance Systems. Snel inzetbaar, uniform en consistent, ongeacht de locatie.

Het succesverhaal van de werken-bij site voor Arkance Systems illustreert hoe een doordachte aanpak van websiteontwikkeling een tastbare impact kan hebben op wervingsinspanningen. Bij Great Humans zijn we er trots op dat we niet alleen websites bouwen, maar partnerschappen smeden die bijdragen aan het succes van onze klanten.