Employer wellness app

Continue streven naar een betere werkomgeving

Bij Great Humans zijn we er trots op deel uit te maken van inspirerende projecten die het welzijn en de werktevredenheid van werknemers bevorderen. Een opmerkelijk voorbeeld van zo’n samenwerking is onze recente inspanning voor VanDrie Group, een toonaangevende internationale onderneming met een diverse werknemerspopulatie.

Everybody happy?

Employer Wellness gaat over het welzijn van werknemers op het werk. Het betekent dat een bedrijf maatregelen neemt om ervoor te zorgen dat werknemers zich goed voelen, zowel fysiek als mentaal. Dit kan onder andere gaan over gezonde werkgewoonten, toegang tot gezondheidsprogramma’s en een positieve werkomgeving. Het doel is om een plek te creëren waar mensen graag werken en waar ze ondersteuning krijgen voor hun welzijn.

Meer weten? Maak een afspraak.

Multiculturele benadering

VanDrie Group, met haar diverse werknemersbestand, benaderde ons met de uitdaging om een tool te ontwikkelen die maandelijks de ’temperatuur’ kon peilen op het gebied van werkgeluk, opleidingsbehoefte, tevredenheid, stress, veiligheid en andere relevante aspecten. Met onze expertise ontwikkelden we de Employer Wellness App, ontworpen om effectief en in meerdere talen te functioneren, waardoor alle werknemers, ongeacht hun nationaliteit, zich gehoord voelen.

Schaalbaar en snel inzetbaar

Een cruciaal aspect van ons project was het vermogen om de app snel en schaalbaar uit te rollen naar alle dochterondernemingen van VanDrie Group. Via een eenvoudig benaderbare QR-code konden werknemers moeiteloos toegang krijgen tot de enquête in hun eigen taal, wat de deelname aanzienlijk verhoogde.

Eenvoudig dashboard voor inzicht

Voor VanDrie Group hebben we een intuïtief dashboard gecreëerd waarmee leidinggevenden snel inzicht kregen in de resultaten. Dit stelde hen in staat om op proactieve wijze aandachtspunten te identificeren en passende maatregelen te nemen. Meertalige communicatie Een van de hoogtepunten van onze samenwerking was het vermogen van de app om meertalige feedback te genereren en de uitslagen naar het personeel terug te koppelen. Dit verzekert dat alle werknemers, ongeacht hun taal, betrokken blijven bij het verbeteringsproces.

Betrokkenheid en resultaten

De Employer Wellness App heeft niet alleen bijgedragen aan het vergroten van de werknemersbetrokkenheid binnen VanDrie Group, maar heeft ook tastbare resultaten opgeleverd. Door regelmatig de vinger aan de pols te houden, heeft het bedrijf proactief kunnen inspelen op de behoeften van haar werknemers, wat resulteerde in een versterkte bedrijfscultuur en een positieve werkomgeving.

Bij Great Humans streven we ernaar om technologische oplossingen te bieden die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klanten, maar ook een tastbare impact hebben op het welzijn van hun werknemers. De samenwerking met VanDrie Group is een duidelijk voorbeeld van hoe innovatie en mensgerichte benaderingen hand in hand kunnen gaan voor een succesvol resultaat. We kijken uit naar verdere mogelijkheden om organisaties te ondersteunen bij het creëren van een gezonde, inclusieve en productieve werkomgeving.