Werken bij Café Coberco

Café Coberco: mensen werven die zichzelf zijn en geen kunstje doen

Bij Great Humans geloven we in het creëren van buitengewone ervaringen, zelfs als het gaat om het aantrekken van toptalent voor een locatie die nog niet eens geopend is. Onze recente samenwerking met Café Coberco is een inspirerend verhaal van vooruitziendheid, vindingrijkheid en succes in werving, zelfs voordat de deuren van de nieuwe hotspot waren geopend.

Aan de slag met jouw werken bij site?

Een werken-bij website is misschien wel het belangrijkste ‘touchpoint’ in je arbeidsmarktcommunicatie. Toekomstige werknemers ontdekken er jouw bedrijf en kunnen er solliciteren. Je kunt er jouw verhaal vertellen en het DNA, de cultuur en de principes van jouw organisatie presenteren. Wij maken graag jouw werken bij website of landingspagina.

Meer weten? Maak een afspraak.

Voorbereiden op het onbekende

Toen Café Coberco ons benaderde, stonden ze voor een unieke uitdaging. De werving moest beginnen voordat de eerste kop koffie werd geserveerd. Potentiële sollicitanten kenden de ambiance van deze nieuwe hotspot nog niet, en binnenkijken was geen optie. Ons team stond voor de taak om de aspiranten een voorproefje te geven van de sfeer, cultuur en kansen die Café Coberco te bieden had, en dat alles via een online platform.

Extreem goede vindbaarheid

Onze focus lag op de creatie van een Werken-bij site die niet alleen aantrekkelijk was, maar ook gemakkelijk te vinden. Door middel van geavanceerde SEO-strategieën en doelgerichte optimalisatie zorgden we ervoor dat de site extreem goed vindbaar was. Potentiële kandidaten werden niet alleen geïntroduceerd aan Café Coberco, maar ze vonden de mogelijkheid om deel uit te maken van het team al voordat de deuren officieel opengingen.

Snel inspringen op wervingsvraagstukken

Café Coberco was niet alleen op zoek naar werknemers; ze waren op zoek naar gepassioneerde mensen die de visie van deze nieuwe hotspot deelden. Onze flexibele aanpak stelde ons in staat om snel in te spelen op veranderende wervingsbehoeften. Of het nu ging om het toevoegen van nieuwe functies, het aanpassen van vereisten of het implementeren van frisse ideeën, we stonden altijd paraat.

Lokale Smart Campaigns

Als onderdeel van onze strategie hebben we lokale smart campaigns ontwikkeld die gericht waren op diverse online platforms. We begrepen het belang van hyperlokale aanpak en hebben gerichte campagnes uitgevoerd om de lokale talentpool te bereiken. Het resultaat? Een stroom van hoogwaardige sollicitaties van individuen die niet alleen gekwalificeerd waren, maar ook perfect pasten bij de unieke cultuur van Café Coberco.

Schaalbaarheid en snelle inzetbaarheid

Onze Werken-bij site voor Café Coberco is niet slechts een eenmalige oplossing; het is een schaalbare en snel inzetbare tool voor alle toekomstige recruitmentvraagstukken. Of het nu gaat om uitbreiding, seizoensgebonden werving of het aantrekken van specifieke vaardigheden, Café Coberco heeft nu de flexibiliteit om snel en effectief in te spelen op elke recruitmentuitdaging.

In samenwerking met Café Coberco hebben we niet alleen talent aangetrokken; we hebben een brug gebouwd tussen een nieuw bedrijf en degenen die er deel van willen uitmaken. Dit succesverhaal benadrukt de kracht van vooruitziendheid, digitale innovatie en de kunst van het aantrekken van talent, zelfs voordat de fysieke deuren opengaan.